Domácí je nejlepší!

Není nad domácí buchty, kačenu se zelím a svíčkovou. Polotovary a levné náhražky zkrátka nikdy nemají tu správnou chuť a vůni. Babička a maminka, dvě ženy, kterými se pod rukama rodí přímo kulinářská díla. Výživový poradci i odborníci na gastronomii mohou kroutit hlavami, nám je to stejně jedno. Protože na klasické, české dobroty nemá nikdo a nic na světě.

Vajíčka od slepic a zelenina ze zahrádky

Dávno jsou pryč doby, kdy si lidé vše pěstovali a chovali sami. V supermarketech najdeme vše, po čem toužíme, ovšem za cenu toho, že výrobky nejsou tak kvalitní, jako ty domácí. Chceme-li mít potravinu, která má v sobě méně chemie, musíme si za ni připlatit. Spousta je kvůli tomuto jednání pohoršena, proto se rozhodla, že si vše bude vyrábět doma. Pořídili si opět slepice, okopávají zeleninu a vaří domácí zavařeniny v kuchyni na míru.

Těžko říci, jestli se tento trend chytne, ovšem není na tom nic špatného. Každý má právo na kvalitní a domácí suroviny, ze kterých si může vykoulit již zmíněné buchty nebo svíčkovou.

Domácí je nejlepší!
4.5 (90%)2
bilkovinovy-chleb-690x90-original-1494259371.jpg